Partnere

Vi har et nært samarbeid med ulike bransjeorganisasjoner og leverandører, for å øke kundenes merverdi ved bruk av våre løsninger.

Visma er Nordens ledende leverandør av programvare og tjenester for økonomi og administrasjon. De er kjent som et selskap med finansiell styrke og solid vekst.

 

EVRY er Norges største IT-tjenesteselskap.

EVRY leverer informasjon til Predator via ulike moduler for vask av bl.a. eiendomsinformasjon, telefonkatalogen, det sentrale personregister og arbeidstakerregisteret.

Nets leverer betalings-, kort- og informasjonsløsninger i de nordiske landene.

Nets leverer tjenester for ekstern print gjennom spesialutviklet printmodul i Predator. Nets er også leverandør av betalingsløsningen integrert i Predator InfoCenter.

Experian er en globalt ledende leverandør av kredittinformasjon, analyser og markedsløsninger for å hjelpe organisasjoner til å treffe bedre og mer lønnsomme beslutninger.

Experian leverer informasjon til Predator via ulike moduler for vask og oppslag av bl.a. kredittinformasjon, eiendomsinformasjon, elektronisk lysningsblad, foretaksregisteret og ligningsdata.

Eurobate tilbyr verdiskapende mobilløsninger for bedrifter og organisasjoner.

Euobate er ansvarlig for distribusjon av SMS ved bruk av Predator modul SMS-link.

 

Bisnode er størst på kreditt- og forretningsinformasjon i Norden.

Bisnode leverer informasjon til Predator via ulike moduler for vask og oppslag av bl.a. kredittinformasjon, eiendomsinformasjon, elektronisk lysningsblad, foretaksregisteret, ligningsdata.